lördag 2 september 2017

På marknaden

Kampanjlördag

Idag var det  partiställ på och ut på Broby marknad med andra centerpartister i kretsen. Det blev lyckat på många sätt och de blåbär och tomater vi bjöd på gick åt. Man blir lite trött i benen men det är väldigt roligt att vara ute och träffa människor. Det blev inga nya medlemmar, men vi fick in några bra förslag på frågor att driva, som vi ska lyfta på nästa möte.

Annars har min politiska arbete det senaste dygnet handlat om att läsa in sig inför partistämman den här månaden. Över 650 motioner ska behandlas, men jag måste ge en eloge till partistyrelsen som gjort ett bra förarbete, även om de yrkar avslag på någon av mina motioner.

Efter förra stämman åkte man hem med en god känsla i kroppen och en trygghet i att kunna företräda den politik vi arbetat fram. Den här stämman lovar samma känsla, och man kan inte annat än bli lite stolt när man ser den produktivitet och det engagemang som finns i partiet just nu.

Lär återkomma med mer kring stämman, men just nu behöver jag vila benen och få lite mat i magen. Det kostar på att vara aktiv, hur kul det än är...
Inga kommentarer: