onsdag 27 september 2017

Dagen föreDagen före stämman har det verkligen pysslats på Solhäll. Jag har läst på lite, packat, funderat och packat lite till. En liten film hann jag med och göra också som lagts ut på kretsens hemsida. Har man farten uppe hinner man ofta lite mer paradoxalt nog.

Har planerat lite vad jag ska lägga mitt krut och mina 6 minuters taltid på under stämman. Givetvis måste jag bevaka mina egna motioner som handlar om könsneutrala omklädningsrum, vapenfri värnplikt och förbättrande av Arbetsförmedlingen, men jag har också hittat några andra frågor som verka vilja ha min uppmärksamhet. Bland annat frågan om barn ska kunna ha mer än två vårdnadshavare, och en befarad diskussion om att slopa krav på lärarlegitimation under några år.

Så ni märker att det blir fullt upp. Av den anledningen ligger schemat för stämman från 08:00 på morgonen till 23:00 på kvällen. Inget ska göras slarvigt när det ligger ett möjligt nytt ledarskap i nära framtid.

Kul ska det bli på många sätt i alla fall. Så jag hoppas vi ses i Malmö. Annars kan ni följa tillställningen här, på min Fb-sida eller på Instagram. Det näst bästa efter fysisk närvaro.

Nu kör vi!


2 kommentarer:

Stefan T sa...

Var på Instagram?

Onkel Olof sa...

onkelolof, så klart :)