måndag 30 oktober 2017

Det rör på sig

Coola

När du vilar på lagrarna tar någon annan din plats. Alltså ska något bli gjort så får man ligga i helt enkelt. Inspirerad av de senaste dagarnas händelser har jag fortsatt arbetet mot valet 2018. Idag ramlade mina kampanjkort ner i brevlådan. De är lika stora som visitkort, men är mer information om mig och var man kan läsa om mina idéer. Länk till den här bloggen bland annat.

Jag är redan trött på flyers och broschyrer som bara ser skrynkliga och tråkiga ut redan efter en halv dags kampanjande, och som oftast hamnar i en soptunna eller på marken. Dessa nya korten kan man alltid ha en bunt med sig, och de som tar emot dem kan enkelt ha dem i fickan eller i plånboken, för att ta fram vid senare behov. Hade gärna haft någon sorts USB-minnen med men har inte hittat något lämpligt, läs lagom dyrt, förslag.

Nästa rolighet är den här bloggen som haft en skarp kurva uppåt den senaste tiden. Den ligger ganska stabilt på ca 1 000 - 1 300 läsningar per månad, men som bilden visar ökar det hela tiden. Stort tack alla ni som följer mig här!

Så nu är det bara att ge sig på nästa utmaning. I mitt fall att åka på nomineringsstämmor och ringa till personer som kan stå på kommunlistorna. Vi syns och hörs...


Läsningar per månad2 kommentarer:

ERIC SECHER sa...


Lycka till !!

Onkel Olof sa...

Tack! Det kan behövas ;)